Video spotovi | Video reklame | Promidžbeni video | Produkcija

Svaka djelatnost, svaki proizvod, svaki brand dovoljno je dobar i kvalitetan za vrhunski video spot ili video reklamu. Zapravo, svaki proizvod će postati bolji uz vrhunsku video produkciju!

Zašto vam je potrebna video reklama ili video spot

Priznat ćemo da je pitanje doista objektivno, jer mnoge djelatnosti, mislite, nisu pogodne za prikazivanje na televizijskim kanalima. Možda. A možda i niste u pravu, jer video spot ili video reklama više nisu rezervirani samo i isključivo za televizijsku produkciju, živimo u vremenima kada je video postao dostupan svima u svakom trenutku

Prvi razlog - video spot osvaja

Internet je odavno prestao biti dom za klasične web stranice, internet je danas multimedijska platforma. Video spot ili video reklama samo je novi korak prema ciljanoj publici i potencijalnim klijentima ili novim poslovnim partnerima. Vizualni izričaj će vašem poslovanju, usluzi ili proizvodu udahnuti sasvim novi izgled.

Drugi razlog - video reklama je atraktivna

Da se sad ne hvatamo silnih medijskih istraživanja i njihovih rezultata, činjenica je kako se kvalitetnom video produkcijom postiže ono što se vrlo često, ponekad i nikada, ne može postići tekstualnim informacijama ili fotografijama na web stranicama. To je jednostavno tako i to se neće tako brzo promijeniti. Da, i vama treba video reklama.

Treći razlog - video reklama ili video spot trebaju svima

Da, dobro ste pročitali, apsolutno svi trebaju video reklamu ili video spot, samo to možda - ne znaju. Neovisno o tome čime se bavite, koja je vaša ciljana video publika na internetu, video reklama ili video spot će podignuti kvalitetu vašeg poslovanja na brz, atraktivan, moderan i što je posebno bitno svima dostupan način.

Četvrti razlog - svi vole gledati video reklame i video spotove

Apsolutno je nebitno je li riječ o globalnoj korporaciji ili obrtu iz susjedstva. Zapravo, u tom segmentu su svi jednaki, svima je uz našu asistenciju dostupna ista tehnologija i iste mogućnosti. Na vama je da se javite, mi ćemo smisliti ostalo i napraviti samo za vas vrhunsku video reklamu ili video spot. Ako ne želite, onda nećemo napraviti ništa.

Peti razlog - nudimo vam sve potrebno za video spot ili video reklamu

S vaše strane dovoljna je ideja, ali ako nemate ideju, nema problema, vjerojatno će nama, zapravo sigurno, nešto pasti napamet. Scenarij, priprema, snimanje, obrada, produkcija, postprodukcija, sve je naše, vi samo čekajte da završimo s video reklamom ili video spotom i krećemo u objavu, na vaše i zadovoljstvo vaših klijenata.

Šesti razlog - obožavamo raditi video reklame i video spotove

Možda nam nećete vjerovati, ali provjerite, pa ćemo vas uvjeriti. Video tehnologije su naša strast, ljubav i svakodnevno se bavimo snimanjem. Čak i ako ne snimamo video reklame ili video spotove za klijente, onda to radimo za vlastito zadovoljstvo, kamere su konstantno s nama, baterije uvijek napunjene, dodatna oprema spremna.

Sedmi razlog - imamo godine iskustva s video produkcijom

Sad će ispasti da se hvalimo, ali s video produkcijom se družimo više od desetljeća. Radili smo za turizam, političku promociju i promidžbu, turističke zajednice, gradove, županije, glazbenike, sportaše, privatnike, velike tvrtke, male tvrtke, obrtnike, udruge... I uvijek smo dali sve što smo znali, rezultat je bio fantastičan a klijent zadovoljan.

 • Već od 900 kuna!

  Za samo 900 kuna i vi možete imati video reklamu ili video spot!

 • Video reklame | Video spotovi | Promidžbeni video | Animacije | Video brošure | Video marketing

  • 4K
  • HD
  • YouTube
  • Vimeo
  • DVD
  • Blu-Ray
  • Snimanje
  • Produkcija
  • Postprodukcija

Saluto-Team video produkcija - službeni trailer

Pogledajte nekoliko video spotova i video reklama

Da ne pišemo previše, pogledajte neke od naših radova. Naravno, ovo je samo mali dio naše video produkcije, neke, sve ostalo možete pronaći na našem službenom YouTube kanalu. Svi video spotovi dostupni su u 4K rezoluciji, pa ako imate mogućnosti, svakako odaberite spomenutu rezoluciju. Uživajte! I da, svakako nam se javite, da zajedno odradimo video projekt...

Kako nastaje video spot ili reklama - obrada video materijala

Kako nastaje video spot ili reklama

Obrada video materijala od snimanja do konačne produkcije je poprilično zahtjevan proces, ali u njemu uživamo. Zašto? Vrhunska oprema, posljednja generacija Apple iMac računala i vrhunski softver. Prvi korak: konverzija video materijala u DaVinci Resolve s Apple ProRes422 HQ kodekom. Drugi korak: korekcija boja, transformacija, titlovi i sve ostalo u Apple Final Cut Pro X. Treći korak: specijalni efekti u Adobe After Effects. Završna obrada u Final Cut Pro X, renderiranje i isporuka. Savršena priča.

Villa Drinka | Korčula | Croatia

I da ne zaboravimo snimamo iz svih pozicija i raznim tehnologijama

Video spotove i video reklame ne radimo "industrijski", nego svakom projektu prilazimo onako kako on to doista zaslužuje - detaljno i unikatno. Snimamo za vas iz zraka, imamo sve dozlove za letenje i snimanje, snimamo sa zemlje, snimamo time-lapse video, snimamo "slow motion", "super slow motion", obrađujemo, ubacujemo animacije, dodajemo specijalne efekte, fotografije, tekstove, korigiramo boje... Ma, radimo sve kada je u pitanju video tehnologija!

Turistička zajednica Lumbarda | Priča o logu

OTKRIJTE I VI ČAROBAN SVIJET VIDEO PRODUKCIJE

Nemojte čekati, javite nam se, dogovorite sastanak, poklonite si video reklamu ili video spot.