Snimanje iz zraka bespilotnim letjelicama - video i fotografije iz zraka, panoramske snimke, snimanje terena, turističkih destinacija, hotela, apartmanskih naselja - 4K, Ultra HD, Full HD rezolucija!

Predstavljamo vam novu uslugu, savršenu za sve prigode, pravne i privatne osobe. Nudimo vam panoramske snimke iz zraka, video, time-lapse i fotografije. Profesionalnim bespilotnim letjelicama i vrhunskim kamerama omogućujemo novu dimenziju video i fotografske produkcije. Bez obzira što želite snimiti, javite nam se već danas s vašim željama koje ćemo sa zadovoljstvom realizirati.

Što dobijate snimanjem bespilotnim letjelicama iz zraka?

Ako ste, primjerice, vlasnik apartmana, apartmanskog naselja, stambenog naselja vaša će destinacija pogledom iz zraka izgledati - savršeno i što je još važnije sasvim drugačije nego "sa zemlje". Ili, ukoliko se radi o nacionalnom ili parku prirode, panoramske snimke iz zraka otkrivaju apsolutno sve ljepote, bilo da se radi o snimanju videa ili fotografiranju. Ova se napredna tehnologija može iskoristiti i za bilo koji drugi događaj, primjerice snimanje vjenčanja, promotivnog spota ili nešto slično. Kome je, dakle namijenjena usluga snimanja panoramskih letova, video i fotografiranje iz zraka?

Nacionalni parkovi - panoramski letovi

Hrvatska, ali i susjedne države, obiluju prirodnim ljepotama koje su istražene, zanimljive, privlačne, ali uvijek postoji mogućnost da se prikažu u sasvim novom izdanju, koje će dodatno privući goste, turiste, posjetitelje... Panoramski video iz zraka ili fotografija snimljena sa stotinjak metara visine obuhvatit će apsolutno sve što vaše potencijalne goste zanima. I ne, neće izgledati "sasvim obično", nego sasvim posebnom, u potpunom smislu.

Turističke zajednice - video i fotografije iz zraka

Kao i s nacionalnim parkovima, gotovo pa svako mjesto u Hrvatskoj nudi ljepotu i posebnost koja je, nažalost, ponekad sakrivena. Fotografija govori tisuću riječi, kažu znalci, video još više, a ako je riječ o fotografijama ili videu snimljenim iz zraka onda je to dimenzija više. Promocija vašeg kraja panoramskim snimkama jamči atraktivnost, prezentaciju ljepote i šarma koja će mnoge ostaviti bez daha i "natjerati" ih da vas posjete.

Hotelski kompleksi - apartmanska naselja pogled iz zraka

Priča je i ovdje ista, samo je pitanje ponude, odnosno destinacije. Hotelski kompleksi i apartmanska naselja su svakim danom na sve višem nivou, nude nove usluge, jer tržišna utakmica je sve žešća. Kako biste se istaknuli i potencirali svoje komparativne prednosti, snimite vaš hotelski kompleks iz zraka, na taj će način svi gosti dobiti potpunu sliku onoga što ih očekuje. Izaberite fotografije, video ili kombinaciju obje usluge, nećete pogriješiti, to vam možemo jamčiti.

Stambeni objekti - panoramske snimke od izgradnje do useljenja

Investitori u građevinskom poslu također mogu iskoristiti uslugu snimanja videa ili fotografija panoramskim letovima bespilotnim letjelicama. Bilo da se radi o gotovim objektima ili kompleksima, odnosno početku gradnje, ova vam usluga nudi savršenu prigodu da prikažete kako napreduje gradnja u pojedinim etapama. S iste lokacije, iste visine, samo u različitim fazama. Bespilotne letjelice su vaš najbolji prijatelj za prezentaciju.

Vjenčanja, skupovi, događanja pogledom iz zraka, video i fotografije

Vjenčanja su sama po sebi predivna, fotografije i video ostaju kao vječna uspomena. Ali, zamislite snimanje vjenčanja iz zraka, bilo da se radi o videu ili fotografijama. Ista je stvar s brojnim kulturnim, sportskim, zabavnim, glazbenim ili bilo kojom drugom vrstom eventa koju ćemo vam snimiti iz zraka i producirati je u vrhunskoj kvaliteti koja će samo "podebljati" ionako odličan osjećaj. Da, razmislite, zapravo nemojte, javite nam se odmah.

Tko još može naručiti snimanje iz zraka bespilotnim letjelicama

Apsolutno svatko! Bez obzira jeste li tvrtka, privatna osoba, udruga, ograničenja nema niti će ih ikada biti. Ukoliko vam treba usluga snimanja bespilotnim letjelicama, video ili fotografije iz zraka, dovoljno je da nam se javite i prezentirate nam ono što želite snimiti. Sve ostalo je naša briga, od dolaska na lokaciju, scenarij snimanja, obrada videa, produkcija, objava na web servisima ili na prijenosnim medijima.

Kakvu tehnologiju koristimo za snimanje videa i fotografija iz zraka

Vrhunsku! Bespilotne letjelice koje koristimo nisu "igračke", nego profesionalni quadcopteri odnosno dronovi, kako se kolokvijalno nazivaju. Opremljene su GPS sustavima, 3D žiroskopima za stabilizaciju kamere, kako bi se izbjegle bilo kakve neželjene devijacije i distorzije snimljenih video materijala ili fotografija. Kamere koje koristimo su proizvedene isključivo za ovu namjenu, fotografije su visoke rezolucije, video nudimo u 4K, Ultra HD, HD rezoluciji...

 • Snimanje bespilotnim letjelicama iz zraka već od 500,00 kuna

  Javite nam se s upitom u kojem možete ukratko opisati što biste željeli snimiti ili jednostavno nazovite na naš broj telefona kako bismo dogovorili sastanak.

 • Snimanje bespilotnim letjelicama iz zraka

  • Video
  • Fotografije
  • Time-lapse
  • 4K rezolucija
  • Ultra HD rezolucija
  • Full HD rezolucija
  • Panoramski letovi
  • Objava na internetu
  • Prezentacija na DVD medijima
  • Snimanje turističkih destinacija iz zraka
  • Promotivni video spotovi, snimanje vjenčanja

Saluto Team promo video (4K - 25fps)

Video materijale snimljene bespilotnim letjelicama pogledajte na našem YouTube kanalu

Zavalatica - otok Korčula (4K - 25fps)

Pogledajte sami kako izgleda video iz zraka snimljen bespilotnim letjelicama

Kako ne bi sve ostalo na riječima i tekstu, u kvalitetu, atraktivnost i profesionalnost panoramskih letova možete se uvjeriti i sami. Da biste video pogledali u nativnoj rezoluciji, kliknite "Postavke" u desnom donjem kutu video playera i potom odaberite rezoluciju 4K, 1440p HD,1080p HD ili 720p HD. Napominjemo kako se video u 4K rezoluciji nešto duže učitava zbog visoke rezolucije. Također, 4K video ćete moći pogledati u nativnoj rezoluciji isključivo s 4K televizorom ili računalnim zaslonom. Za sve video materijale, posjetite naš službeni YouTube kanal koji se nalazi ovdje.

Varaždin iz zraka (4K - 25fps)

Snimanje fotografija i videa iz zraka bespilotnim letjelicama

Prezentacija vaše usluge, objekta, destinacije, poslovnog prostora, stambene zgrade ili vjenčanja više nikada neće biti ista! Ponudite i vi fantastične video snimke i fotografije koje ostavljaju bez daha. Vaše je samo da se javite, nama ostaje scenarij, snimanje, obrada i produkcija materijala. Bespilotne letjelice s vrhunskim kamerama jamče nezaboravne trenutke za sve...