Saluto-Team j.d.o.o. za informatičke usluge (Saluto-Team j.d.o.o.)

   Benaši 16, 51216 Viškovo, Hrvatska (Croatia)

    Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci pod MBS: 040334040

     OIB: 63624119122

      Temeljni kapital: 10,00 kuna uplaćen u cijelosti

       Osnivači/Članovi društva
        Tomislav Ćuto - član j.d.o.o.
         Sanja Ćuto - član j.d.o.o.

          Osobe ovlaštenje za zastupanje
           Tomislav Ćuto - direktor

            Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.

             Broj računa: 1100713607

              IBAN: HR8824020061100713607

               SWIFT code: ESBCHR 22


               "Saluto-Team j.d.o.o. obavezuje se da će sve svoje poslove prema naručiteljima, bez obzira o kojoj se usluzi ili proizvodu radi, odraditi ili isporučiti u ugovorenom roku i prema važećim standardima struke, odnosno Zakonima Republike Hrvatske. Na sve usluge Saluto-Team j.d.o.o. izdaje pravovaljane račune, a u slučaju potpisa posebnog ugovora i jamstvo na određenu uslugu ili proizvod. Za sve eventualne sporove nastale između naručitelja i tvrtke Saluto-Team j.d.o.o. nadležan je Trgovački sud u Rijeci"

               "Posjetom ovim web stranicama pristajete na uvjete korištenja, koje Saluto-Team j.d.o.o. mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Svi materijali objavljeni na ovoj web stranici isključivo su vlasništvo Saluto-Team j.d.o.o. i zabranjeno je preuzimanje, distribuiranje i prenošenje istih bez prehodnog odobrenja tvrtke Saluto-Team j.d.o.o. Tvrtka Saluto-Team j.d.o.o. se unaprijed odriče bilo kakve odgovornosti za štetu nastalu zbog posjete ili pregledavanja materijala a ovoj web stranici. Ako se ne slažete s navedenim, molimo vas da napustite ovu web stranicu."

               "Tvrtka Saluto-Team j.d.o.o. na svojim web stranicama koristi "cookies" (kolačiće) kako bi poboljšala korisničko iskustvo i pristup web stranicama svim posjetiteljima. Prema regulativi Europske unije, koja je na snazi od 25. ožujka 2011 godine obvezni smo sve posjetitelje i korisnike naše web stranice unaprijed obavijestiti o tome da će se kolačići vezani uz ovu web stranicu spremiti na vaše računalo, kao što smo obavezni zatražiti vaš pristanak. U skladu s tom regulativom kod prve posjete web stranici tvrtke Saluto-Team j.d.o.o. pojaviti će se upozorenje o korištenju i spremanju kolačića, koje možete ili ne morate prihvatiti. Ukoliko ne prihvatite mogućnost spremanja kolačića, neke od funkcionalnosti naše web stranice možda vam neće biti u potpunosti dostupne. Koristimo i kolačiće vanjskh servisa/strana (primjerice Google Analytics) koji također mogu biti spremljeni na vaše računalo. Prihvaćanjem obavijesti pristajete na spremanje kolačića na vaše računalo, kao što korištenjem ovih web stranica pristajete na korištenje kolačića."